Avdelning

Professional Services

Connect

På Professional Services (PS) arbetar vi med tjänster kring våra produkter, alltid med kunden i fokus!

PS är Itellos experter som arbetar nära våra kunder för att implementera och underhålla Inca. PS arbetar i kundteam eller projekt och består av experter inom Inca, fond och/eller olika försäkringsområden.

  • Kundteamen arbetar med den långsiktiga relationen med respektive kund och leds av en Service Delivery Manager. Att arbeta i ett kundteam kräver förståelse för våra kunders verksamheter och förmåga att leda förändringsprocesser. Detta för att våra kunder ska kunna nå maximal nytta av vårt standardsystem Inca, med tillhörande integrationsprodukter.
  • Projekten arbetar med implementationer av nya delar av Inca och leds av en projektledare. I projekt är oftast många från PS involverade vid olika tidpunkter och mycket av arbetet i början bedrivs i workshopform tillsammans med kunden. I större projekt har vi projektledare som har ett övergripande ansvar för planering och genomförande, i nära samarbete med kunden.

Inom PS arbetar applikationskonsulter generellt med design och konfiguration av nya produkter eller Inca funktioner. Vi har även lösningsarkitekter som är tekniska specialister inom den kundunika konfigurationen av Inca. Applikationskonsulter och lösningsarkiter tillhör kundteam och/eller projekt

Kultur och kontor

Vi arbetar i en bransch som ständigt utvecklas. Det ställer höga krav på vår kompetens och kunskap – vi kan både IT och försäkring. Atmosfären präglas av en driven och prestigelös kultur med ett stort engagemang. Våra kontor ligger i centrala Stockholm, Umeå och Oslo.

Regeringsgatan 28
111 53 Stockholm Vägbeskrivning info@itello.se 08-4109 4000 Se sida

Oslo

Spaces - Oslo, Spaces Apotekergata
0180 Oslo Vägbeskrivning Se sida

Umeå

Kungsgatan 48
903 26 Umeå Vägbeskrivning Se sida

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor