facebook tracking
Avdelning

Professional Services

Connect

På Professional Services arbetar vi med tjänster kring våra produkter, alltid med kunden i fokus!

Professional Services (PS) är Itellos experter som arbetar nära våra kunder för att implementera och underhålla Inca. PS arbetar i kundteam eller projekt och består av experter inom Inca, fond och/eller olika försäkringsområden.

  • Kundteamen arbetar med den långsiktiga relationen med respektive kund och leds av en kundansvarig. Att arbeta i ett kundteam kräver förståelse för våra kunders verksamheter och förmåga att leda förändringsprocesser. Detta för att våra kunder ska kunna nå maximal nytta av vårt standardsystem Inca, med tillhörande integrationsprodukter.
  • Projekten arbetar med implementationer av nya delar av Inca och leds av en projektledare. I projekt är oftast många från PS involverade vid olika tidpunkter och mycket av arbetet i början bedrivs i workshopform tillsammans med kunden. I större projekt har vi projektledare som har ett övergripande ansvar för planering och genomförande, i nära samarbete med kunden.

Inom PS arbetar applikationskonsulter generellt med design och konfiguration av nya produkter eller Inca funktioner. Vi har även lösningsansvariga/arkitekter som är tekniska specialister inom den kundunika konfigurationen av Inca. Applikationskonsulterna och lösningsansvariga tillhör kundteam och/eller projekt

Läs mer om några av våra erfarna medarbetare

Customer Relations har ett brett spektra av kompetensområden: applikationskonsulter och medarbetare inom projekt, förvaltning av kund och kundansvar. Medarbetarna på Customer Relations arbetar också med det löpande förändrings- och utvecklingsarbetet hos våra kunder.

Kultur och kontor

Vi arbetar i en bransch som ständigt utvecklas. Det ställer höga krav på vår kompetens och kunskap – vi kan både IT och försäkring. Atmosfären präglas av en driven och prestigelös kultur med ett stort engagemang. Vårt kontor ligger i centrala Stockholm.

Jobbar du redan på Itello AB?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@itello.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor