Varför ville du börja jobba på Itello?

Jag kom i kontakt med Itello via min tidigare arbetsgivare som är en av Itellos befintliga kunder. Jag var anställd där under 12 år och kände till slut att trots att jag trivdes väldigt bra så behövde jag en förändring.

För mig var Itello ett självklart val. En arbetsplats med engagerade, drivna och kompetenta människor som skapar en god stämning kollegor emellan. Jag har varit här i snart 3 år och stormtrivs.

Vad är det bästa med att jobba på Itello?

Varierande arbetsuppgifter, högt tempo, frihet under ansvar, ständiga utmaningar,
kundkontakten, fantastiska och hjälpsamma kollegor och ett stort engagemang.

Hur ser din arbetsdag på Itello ut?

Eftersom jag arbetar både som kundansvarig och som produktspecialist är mina dagar väldigt varierande vilket jag gillar. Stor delen av min tid som kundansvarig spenderar jag hos kund vilket är roligt, givande och väldigt utvecklande. Som produktspecialist har man också många bollar i luften. Arbetar bl.a med supportärenden från kund, test av befintlig och ny funktionalitet, konfiguration, dokumentation, utredning av kunders behov, agerar verksamhetsstöd och håller utbildningar hos kund.

Vad är det mest utvecklande med ditt jobb?

Att ha varierande arbetsuppgifter. Att ständigt ställas inför nya utmaningar. Att dagligen få möjlighet att lära mig nya saker genom att arbeta med kompetenta och erfarna kollegor och kunder.

Om du skulle beskriva dig som en fotbollsspelare i ett lag som är Itello, vem är du då? Vilken position spelar du på?

Jag ser mig själv som en lagspelare som alltid har lagets bästa i åtanke. En spelare som i de fall det behövs ska leda och stötta laget (kundteamet) till framgång

gitte.belander@itello.se

Några av mina kollegor

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor