facebook tracking

Varför ville du börja jobba
på Itello?

Jag hade haft ett bra samarbete med Itello i mina tidigare uppdrag och det hade gjort mig nyfiken på bolaget. Den stämning och kultur som jag känt av i mina arbetsrelationer fick mig att känna intresse för bolaget och fick mig att tro att miljön skulle passa min personlighet.

Jag hade spanat på Itello ett tag och när det sen blev en tjänst ledig som passade mig fanns det ingen tvekan för min del.

 Vad är det bästa med att jobba på Itello?

Att det är så lätt att få tillgång till alla duktiga och engagerade kollegor.
Arbetsuppgifterna är mycket varierande och det finns mycket att lära sig.
Organisationen är verkligen platt och det är lätt att framföra sina åsikter.
Att vårt kontor är ljust och trevligt och ligger i City ser jag också som en
stor fördel.

Hur ser din arbetsdag på
Itello ut?

Min dag kan vara mycket varierande, den kan innehålla allt från att tolka avtal, planera olika typer av kundaktiviteter affärsmöten och andra aktiviteter. Att  träffa våra kunder och förstå deras utmaningar är en stor del av vardagen. I vårt team bollar vi olika typer av frågor, det kan handla om en leverans till kund eller en mer långsiktig plan framåt.

Vad är det mest utvecklande med ditt jobb?

Att det finns så mycket att lära sig och alla ödmjuka kollegor som gärna delar med sig så att vi tillsammans kan leverera något riktigt bra.  

Beskriv Itello som arbetsplats med några ord?

Här är det högt tempo, dynamisk och prestigelöst men med mänskligt fokus. Stämningen är mycket positiv och det finns tid till skratt trots det höga tempot.

anneli.berg@itello.se

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor