Varför ville du börja jobba på Itello?

Jag fick intrycket av Itello som ett snabbt växande företag där det är högt i tak och där det läggs stor vikt på att personalen trivs och kan utföra sitt arbete på bästa sätt. Det verkade även vara bra sammanhållning och bra stämning bland personalen.

Vad är det bästa med att jobba på Itello?

Det bästa med Itello är att man utvecklas, själv får bestämma över sitt arbete och forma det enligt det sättet som passar en bäst.

Hur ser din arbetsdag på Itello ut?

Det är väldigt svårt att beskriva en dag på jobbet eftersom alla dagar är väldigt olika. Ena dagen kan jag testa det som utvecklats i sprinten medan en annan kan jag hjälpa någon av våra kunder tillsammans med supporten eller vara med och designa ny funktionalitet tillsammans med utvecklare och produktspecialister.

Vad är det mest utvecklande med ditt jobb?

Itello är ett företag där personalen hela tiden utbyter erfarenheter och kunskaper med varandra vilket leder till att alla ständigt utvecklas och inspirerar varandra.

Beskriv Itello som arbetsplats med några ord?

Utvecklande, utmanande och roligt.

Om du skulle beskriva dig som en fotbollsspelare i ett lag
som är Itello, vem är du då? Vilken position spelar du på?

Jag ser mig som en box-to-box-spelare, det vill säga, en spelare som hjälper till i försvaret när det behövs men även tar offensiva djupledslöpningar och skapar möjligheter för laget.

kinga.sidor@itello.se

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor