Varför ville du börja jobba på Itello?

Jag fick en väldigt bra bild av Itello redan från första kontakt. Det kändes professionellt och familjärt på samma gång och jag blev imponerad av den höga kompetens som finns i företaget. Kombinationen av hållbara och stabila produkter i en snabbfotad organisation med korta beslutsvägar var något som lockade mig. Sen är det ju superhäftigt att vi är marknadsledande på det vi gör!

Vad är det bästa med att jobba på Itello?

Att man utvecklas varje dag. Det finns alltid något nytt att lära och alla delar med sig av sina kunskaper och är otroligt hjälpsamma. Det är också tydligt att idéer och förslag från medarbetarna tas tillvara på. Det finns ett engagemang som lyser igenom i allt vi gör och detta tror jag är ett resultat av god personalpolitik, ett öppet klimat och utmanande arbetsuppgifter. Vi har en väldigt positiv och välkomnande stämning på kontoret och det gör att jag alltid tycker det är kul att gå till jobbet.

Min roll?

Jag ser till så att våra rekryteringsprocesser fortlöper och att vi hittar rätt personal till vår verksamhet. Jag arbetar också med att nå ut med vårt arbetsgivarvarumärke för att tydliggöra vilka vi är och vad vi står för, både externt och internt.

Arbetsdagarna kan se väldigt olika ut och den variationen trivs jag med. Jag kan styra min egen vardag och lägga upp arbetet på ett sätt som passar mig.

Vill du veta mer om Itello och de roller som finns hos oss? Välkommen att slå en signal så berättar jag gärna mer!

elin.malmberg@itello.se

+46736685947

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor