Varför ville du börja jobba på Itello?

Efter att ha avslutat mina studier på KTH så letade jag efter en arbetsplats där jag skulle få möjlighet att utmana mig själv och utvecklas. Samtidigt ville jag komma till en arbetsplats där det var möjligt att skapa en bra balans mellan jobb och fritid. Redan under rekryteringsprocessen fick jag intrycket av att Itello var ett företag där jag skulle trivas riktigt bra, vilket nu har bekräftats! Dessutom kändes det spännande att få vara med och skapa ett så pass komplext och långsiktigt system.

Hur ser din arbetsdag på Itello ut?

Jag brukar komma in vid niotiden och börjar då nästan direkt med den programmeringsuppgift jag påbörjat dagen innan. Vid 10 har mitt team Daily där vi berättar om vad vi gör just nu. Sedan fortsätter jag större delen av resten av dagen med olika programmeringsuppgifter. Ibland blir det lite möten eller diskussioner med kollegor för att förtydliga uppgifter och förstå behoven bättre. Det finns alltid en stor "laganda" i teamet och på Itello så det blir ofta diskussioner då vi hjälper varandra vidare när någon fastnat eller då vi behöver bolla lite idéer.

Vad är det mest utvecklande med ditt jobb?

Att jag får många intressanta uppgifter där jag ständigt utmanas och lär mig nya saker. Dessutom är jag omgiven av trevliga och hjälpsamma kollegor som gör arbetsdagen ännu bättre!

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor