Varför ville du börja jobba på Itello?

För mig som kommer direkt från studierna var det viktigt med ett lagomt stort företag där man arbetar i team och med kompetensutveckling. Något av det jag fastnade för mest under rekryteringen var Itello Academy där utbildningar ges inom olika områden som företaget jobbar med. Jag gillade även att företaget verkade ha en bra arbetskultur med en stark vilja att hjälpa varandra. Efter att ha jobbat här ett tag känner jag att Itello har mött mina förväntningar väl!

 

Hur ser din arbetsdag på Itello ut?

Jag kommer in vid 9 på morgonen och börjar med att läsa min mail och kolla kalendern för att se hur jag ska lägga upp dagen. Sedan hinner jag oftast programmera en kort stund innan det är dags för daily vid 10. På dailyn berättar alla vad de arbetar med just nu och om det är något man behöver bolla för att komma framåt. Vi tittar även gemensamt på alla uppgifter för att se om det kommit in nya uppgifter som behöver prioriteras. Resten av dagen varierar lite från dag till dag men består mestadels av mer programmering varvat med möten och diskussioner med kollegor om hur uppgiften bäst ska lösas.

 

Vad är det mest utvecklande med ditt jobb?

Det mest utvecklande med mitt jobb är den stora bredden i uppgifterna vilket gör att jag får arbeta med många olika områden inom programmering. Dessutom är det väldigt roligt att arbeta med ett stort system med höga krav på säkerhet och som ska hålla långt in i framtiden.

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor