facebook tracking

Varför ville du börja jobba på Itello?

Jag blev nyfiken på Itello. Jag såg ett företag som växer och som har en vilja att utvecklas och bli ännu bättre. Atmosfären innanför Itellos väggar andas gemenskap och samarbete, något jag själv drivs av. Jag såg möjligheten att få utmanas och växa både yrkesmässigt och som person i en roll som är flexibel och formbar.. Klart jag tog chansen!

Jag har tidigare jobbat som rekryterare på ett stort fordonsföretag och var sugen på att komma till ett mindre företag där vikten av delade värderingar, var och ens bidrag och engagemang blir ännu tydligare.

Min roll?

Jag jobbar med brett HR stöd hos oss. 

De senaste åren har fokus kretsat kring rekrytering då vi varit inne i en stor expansionsperiod. Hur vi når ut och bli ett mer välkänt företag samt hur vi profilerar oss har varit viktiga frågor. Självklart med målet att vi ska vara en arbetsplats som lockar och väcker nyfikenhet!

För detta arbete krävs av oss att vara tydliga med vilka vi är, hur vi jobbar och vad vi står för. Detta för att du som söker ska veta om du kommer att trivas hos oss.

Har du roligt på jobbet kommer du också att göra ett proffsigt jobb.

Till hösten 2019 kommer vi även att finnas i Umeå. Men fram tills dess behöver vi hitta er som vill vara bland de första på plats i någon av våra utvecklingsteam.

Nyfiken? Hör av dig så tar vi en dialog över en kaffe!

sofia.eriksson@itello.se

+46 735640950

Jag rekryterar

Några av mina kollegor

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor