Varför ville du börja jobba på Itello?

Jag blev rekommenderad att söka mig till Itello av en f.d. kollega. Itello verkade vara ett företag med mycket driv och framåtanda.

Vad är det bästa med att jobba på Itello?

Jag får jobbar nära våra kunder med att hjälpa dem med problemlösning på många olika nivåer. Utmaningen att hantera komplexiteten kring försäkringar gör att jag dagligen lär mig nya saker, och det är mycket
stimulerande. Det är en stor tillfredsställelse att kunna leverera en lösning på en försäkringshandläggares problem. Dessutom sätts mina tekniska kunskaper ibland på prov genom ganska komplicerade ärenden. Trots att vi börjar bli ett ganska stort företag med många anställda, upplever jag Itello som intimt och det är nära till alla medarbetare. Den totala kompetensen på företaget är betydande.

Hur ser din arbetsdag på Itello ut?

Var dag är ett helt oskrivet blad. Det kan vara en dag då jag tar hand om mina uppgifter i lite mer lugn och ro, men planerna för dagen kan också helt kastas omkull och jag får hantera mer angelägna ärenden från våra kunder.

Vissa uppgifter kan jag lösa genast, men det finns också uppgifter som kräver en mer djup analys och där jag också måste involvera mina medarbetare.

Beskriv Itello som arbetsplats med några ord.

Mycket hög kompetens bland medarbetare. Vi levererar en på marknaden ledande försäkringsadministrativ produkt. Mycket lätt att ta och få ansvar.

robert.burman@itello.se

076 548 06 13

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor