Vad är det bästa med att jobba på Itello?

Det bästa med Itello är att det finns stora utvecklingsmöjligheter och att det är en driven organisation med många duktiga och erfarna kollegor. Du har möjlighet och ta den riktning du brinner för och kan avancera dig om du vill.

Hur ser din arbetsdag på Itello ut?

Det är väldigt varierande och det är det som jag tycker är roligt och givande. I stort sett så spenderas halva dagen hos kunden där vi pratar produktutveckling och konfiguration och andra halvan spenderas på kontoret där jag har dagliga avstämningar med ett utvecklingsteam och utreder olika lösningar på väldigt komplexa problem. Det är mycket kundkontakt och även interna möten vilket gör att du träffar väldigt olika människor som man lär sig mycket av.

Vad är det mest utvecklande med ditt jobb?

Olika kunder har olika behov och det är utvecklande att skapa nya lösningar hela tiden. Jag lär mig väldigt mycket av våra kunder, kollegor och branschen varje dag.

Beskriv Itello som arbetsplats med några ord.

Itello är en driven organisation som har en otroligt stark och positiv företagskultur. Det är många engagerade och hjälpsamma kollegor som gillar att utvecklas och utveckla våra kunder.

siradj.sabbar@itello.se

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor