facebook tracking

Jag kom i kontakt med Itello då en rekryteringsbyrå kontaktade mig. Jag var då bosatt i USA, var på väg att flytta hem och hade aldrig hört talas om Itello. Bläddrade lite i årsredovisningen och fastnade för standardsystemtänket, som jag var bekant efter nästan två decennier i finansbranschen. Eftersom jag kände VDn på ett av kundföretagen, slog jag en signal för att höra om han var en nöjd kund, och det var han, så på den vägen är det.

Även om jag ibland kan sakna den internationella miljön och realtidstänket i transaktionerna från börsvärlden, imponeras jag varje dag av det långsiktiga perspektivet i hur vi bygger både system och kundrelationer. Den enorma innovationskraften där nytänkande blandas med erfarenhet och djup teknisk kompetens vävs ihop med verksamhetskunnande.

I min vardag leder jag tre olika kundteam på Itello, planerar, budgeterar och följer upp verksamheten. Jag fungerar även som en eskaleringspunkt för mina kunder, så att vi snabbt och effektivt kan lösa eventuella problem som uppstår. Vi jobbar i en miljö med högt i tak mellan oss kollegor, vilket underlättar under mer intensiva perioder, men framför allt leder till en lättsam kommunikation med lagom dos av både allvar och humor.

 

Eftersom Itello befinner sig i en tillväxtfas, pågår många parallella aktiviteter för att utveckla inte bara Inca och dess integrationsprodukter, utan även Itello som bolag. Vi har nyligen blivit certifierade inom olika områden, och jag själv har t ex bidragit som internrevisor för IT-säkerhet. Som ordförande i den lokala Akademikerföreningen får jag även chansen att påverka och ta ställning i frågor som rör Itellos personal och arbetsmiljö. Vi jobbar för att alla skall kunna vara med och påverka, i den mån man vill och kan.

lena.shaw@itello.se

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor