Jag kom i kontakt med Itello via ett rekryteringsbolag när jag sökte jobb efter examen. Det som drev mig att söka jobbet som applikationskonsult hos Itello var att det passade in på det jag eftersökte hos en arbetsgivare vilket bland annat var att det skulle vara ett  produktbolag med ett driv framåt som arbetade med långsiktiga kundrelationer.

Nu efter ett år som anställd har jag väldigt varierande arbetsuppgifter med stort ansvar och möjlighet att utveckla nya idéer. Jag arbetar bland annat med utbildning av användare i vårt system, konfiguration efter kunders behov, supportärenden och stöd vid framtagande av ny funktionalitet i systemet utifrån kundbehov. En viktig del är också att de seniora kollegorna tar sig tid att sprida kunskap, även då de har en stressig vardag, vilket gör att jag som junior känner att man får stora möjligheter att utvecklas och lära sig nya saker.

Det som gör att jag trivs är att det är en härlig företagskultur, kompetenta och roliga kollegor och att man får möjlighet att vara med och styra åt vilket håll man vill utvecklas. Samt att vi arbetar nära våra kunder i långsiktiga projekt vilket ger en möjligheten att lära sig både av dem och om branschen.

klara.hagstrom@itello.se

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor