Varför ville du börja jobba på Itello?

Jag valde Itello framför allt för intrycket jag fick av
arbetsklimatet och känslan av ett företag som bryr sig om sin personal. Den utmanande rekryteringsprocessen fick mig också att förstå att jag som då var nyexaminerad från KTH kommer mötas av otroligt kompetenta kollegor och ges möjlighet att utvecklas och få stöd under lång tid på företaget. Sedan första dagen jag började här har jag insett att jag gjorde rätt val!

Vad är det bästa med att jobba på Itello?

Det opretentiösa arbetsklimatet, kompetensen och viljan att
hjälpa till hos kollegorna, den platta organisationen, det goda kaffet.. ja listan kan göras lång på varför jag skulle rekommendera någon att börja jobba på Itello, men någonstans är det nog känslan att det alltid känns kul att gå till jobbet som är den enkla förklaringen till att jag trivs bra!

Hur ser din arbetsdag på Itello ut?

Det känns som att många som svarar på den här frågan alltid
börjar med att berätta hur de börjar dagen med en kopp kaffe, så det känns lite uttjatat. Men. Så är det faktiskt! Utöver det så består mina dagar av relativt omväxlande uppgifter. Utöver mitt jobb som systemutvecklare har jag tillsammans med mitt team också ansvar för onboarding-processen för nya utvecklare. Det innebär att kodande varvas flitigt med att ge nyanställda utvecklare en grundläggande förståelse för det komplexa system vi utvecklar. En process som vi ständigt jobbar på att förbättra. Min uppfattning är att en effektiv och
genomtänkt introduktion kortar ned tiden innan en utvecklare kan känna sig trygg i vårt system och börja utveckla affärsnytta. Utöver att det så klart är viktigt för företaget tror jag framför allt att det är en viktig del i att trivas på jobbet. Känslan av att kunna göra skillnad och skapa något som andra kan dra nytta av.

Vad är det mest utvecklande med ditt jobb?

Det är svårt! Jag möts ständigt av nya utmaningar, allt från att
lösa komplexa problem och skriva stabil och säker kod, till att ta mig an nya utvecklingsområden och hela tiden få en både djupare och bredare förståelse för de system vi utvecklar.

mikael.andre@itello.se

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor