Varför ville du börja jobba på Itello?

När jag närmade mig examen på KTH var jag intresserad av systemutveckling och programmering. När jag kom i kontakt med itello kände jag att här finns väldigt många kompetenta kollegor som kan hjälpa mig att utvecklas. Dessutom kände jag att det skulle finnas stora möjligheter att själv få styra när och hur man vill arbeta vilket för mig ger en stor frihet i vardagen.

Vad är det bästa med att jobba på Itello?

På itello får man som utvecklare utmaningen att inte bara lösa problem utan fokus ligger på att hitta generella lösningar som även håller många år fram i tiden. Den utmaningen gör jobbet mycket mer intressant och ger utrymme för en själv att utveckla de områden som man själv vill bli bättre på. Sen älskar jag friheten som ges och att det är teamen själva som får bestämma över sina arbetssätt och rutiner.

Hur ser din arbetsdag på Itello ut?

Jag brukar komma till kontoret ca kl. 09 och brukar börja dagen med att läsa mail och skaffa mig en överblick kring hur dagen kommer se ut och vilka arbetsuppgifter som behöver prioriteras. Vid 10 har mitt team "daily" där alla får gå igenom vad man har jobbat på och kommer jobba vidare på under dagen. Förhoppningsvis är det en rolig och utmanande programmeringsuppgift. Mitt team ansvarar över flera stora områden i vårat system och hur uppgifterna ser ut kan variera väldigt mycket beroende på vilken domän man för dagen jobbar i.

Vad är det mest utvecklande med ditt jobb?

För mig är det mest utvecklande att hela tiden tvingas tänka "clean code" för att systemet även ska hålla i framtiden. Det är mer tidskrävande men ofta det som krävs för att man ska känna stolthet över sin lösning.

ivan.tedengren@itello.se

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor